Takaisin Olisitko sinä uusi toiminnanjohtajamme?

Ajankohtaista

Olisitko sinä uusi toiminnanjohtajamme?

01.02.2024

MTK-Etelä-Pohjanmaa toimii alueensa maatalous-, metsätalous- ja maaseutuyrittäjien edunvalvojana. Etelä-Pohjanmaa on vahva ja monipuolinen maatalousmaakunta, jossa maaseutuelinkeinojen kehittämiseen panostetaan voimakkaasti.

Haemme TOIMINNANJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä eläkkeelle.

Tehtävänkuvaus

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on vahvaa tuntemusta maaseutuelinkeinoista, edunvalvontatyöstä, järjestötoiminnasta ja organisaation johtamisesta. Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää yhdistyksen toimintaa kokonaisvaltaisesti ja tulosvastuullisesti.

Sinulla on keskeinen rooli tulevaisuuden toimintaympäristön muutosten tunnistamisessa ja verkostoitumiskykyä eri sidosryhmiemme kanssa. Etsimme henkilöä, jolla on kyvykkyyttä pitkän tähtäimen suunnitteluun ja joka voi tuoda uusia ratkaisuja kustannusvaikuttaviin toimiin ja ratkaisuihin maaseutuelinkeinojen saralla. Lisäksi odotamme kykyä innostaa ja johtaa ihmisiä menestyksekkäästi työssään, sekä viestiä jäseniämme ja kuluttajia koskevista maaseutuelinkeinojen asioista.

Kelpoisuusehdot

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva opisto- tai korkeakoulututkinto. Odotamme sinulta vahvaa näyttöä tuloksellisesta johtamisesta ja onnistuneesta edunvalvonnasta. Liiketalouden ja maatalouden käytännön työn tuntemus sekä johtamiskokemus katsotaan hakijalle eduksi.

Muut tiedot

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksineen, CV:n sekä maksimissaan 3 minuutin esittelyvideon viimeistään perjantaina 1.3.2024 klo 16 mennessä sähköpostilla timo.kankaanpaa@mtk.fi

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä tulisi ottaa vastaan 1.9.2024 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antavat:

puheenjohtaja Timo Kankaanpää 040 720 4322
varapuheenjohtaja Sami Yli-Rahnasto 040 088 5023

Rekrytoinnin tietosuojaseloste