Takaisin Manut goes FarmiFiesta - Farmarin jatkot Seinäjoella 5.7.

Ajankohtaista

Manut goes FarmiFiesta - Farmarin jatkot Seinäjoella 5.7.

30.04.2024

Maaseutunuoret suuntaavat jo perinteeksi muodostuneeseen tapaan perjantaina 5. heinäkuuta Farmariin. MTK:n osastolla voi bongata uusia ja vanhoja tuttuja ja illalla tie käy FarmiFiestaan OmaSp Stadionille!

FarmiFiestassa esiintyjinä nähdään Steve ´n´ Seagulls yhtye, paikallinen coverbändi Bilejuna sekä maailman laajuista suosiota niittänyt DJ-ikoni Darude.

Maaseutunuorille ja SLC-nuorille on FarmiFiestassa varattu koko OmaSP Stadionin Carlsberg-baari. Sekaan vaan! Tervetulleita ovat kaikki nuoret ja nuorten mieliset. Ikä on luku, jonka portilla järjestyksenvalvoja tarkastaa. Koko tapahtuma on K-18.

Lisätietoja FarmiFiestasta painamalla tästä.

Jatkot

Jos ilta tuntuu lyhyeltä Stadionin keikkaohjelman päätyttyä: Seinäjoelta Bilekortteli Kullervo (K22) ja Taphouse (k18) tarjoavat Farmifiestan lipunostaneille sisäänpääsyn veloituksetta tapahtuman jälkeen. (Jos vain sekaan mahtuu!)


Luvassa lienee myös ilmainen kuljetus Stadionin ja baarin (Sjoen keskustan) välillä. 

Liput

Maaseutunuorille on FarmiFiestaan oma viidellä eurolla alennettu lippuhinta, jonka saa avattua koodilla maaseutunuoret2024 lippujen lunastamisen yhteydessä Ticketmasterin sivuilta.