Takaisin Maaseutunuoret goes FarmiFiesta - Farmarin jatkot 5. heinäkuuta

Maaseutunuoret goes FarmiFiesta - Farmarin jatkot 5. heinäkuuta

5.7.2024 klo 17:30 - 00:00

FARMIFIESTA 5.7.2024

Tule nauttimaan heinäkuisesta Seinäjoesta OmaSp Stadionille, kun tapahtumakaupungissa pärähtää käyntiin FARMIFIESTA. Tapahtumassa esiintyjinä nähdään viraaliksi noussut Steve ´n´ Seagulls yhtye, paikallinen coverbändi Bilejuna sekä maailmanlaajuista suosiota niittänyt DJ-ikoni Darude.  

Tapahtumapaikkana OmaSp Stadion tarjoaa idyllisen paikan nauttia musiikista, kesästä ja ihmisistä, herkullista ruokaa ja juomaa unohtamatta.

Maaseutunuoret FarmiFiestassa 

Maaseutunuorille ja SLC-nuorille on FarmiFiestassa varattu koko OmaSP Stadionin Carlsberg-baari. Sekaan vaan! Sinne ovat tervetulleita kaikki nuoret ja nuorten mieliset. Ikä on luku, jonka portilla järjestyksenvalvoja tarkastaa. Koko tapahtuma on K18.

Jos ilta tuntuu lyhyeltä Stadionin keikkaohjelman päätyttyä: Seinäjoelta Bilekortteli Kullervo (K22) ja Taphouse (K18) tarjoavat FarmiFiestan lipunostaneille sisäänpääsyn veloituksetta tapahtuman jälkeen. (Jos vain sekaan mahtuu!)
Luvassa lienee myös ilmainen kuljetus Stadionin ja baarin (Sjoen keskustan) välillä. 

Maaseutunuorille on FarmiFiestaan oma viidellä eurolla alennettu lippuhinta, jonka saa avattua koodilla maaseutunuoret2024 lippujen lunastamisen yhteydessä Ticketmasterin sivuilta. https://www.ticketmaster.fi/event/338907

 

AIKATAULU:

Klo 17:30 ovet auki

Klo 19:30 Steve ´n´ Seagull´s

Klo 21:00 Bilejuna

Klo 22:30 Darude

Klo 00:00 tapahtuma päättyy

 

Kunnioittavan keskustelun pelisäännöt MTK:n tapahtumissa

Muistathan, että tapahtumissamme noudatetaan kunnioittavan keskustelun pelisääntöjä. Ostamalla maaseutunuorten lipun tapahtumaan sitoudut noudattamaan sääntöjä. Voit tutustua sääntöihin tarkemmin täällä.

Osallistuminen

Lähitapahtuma

Sijainti

Alaseinäjoenkatu 15, 60220 Seinäjoki

Tapahtuman lipun hinta

30 €

Tapahtuman verkkosivu

https://omaspstadion.fi/tapahtumat/