null Härmämedin Työterveyden puitesopimus

Tiedote

Härmämedin Työterveyden puitesopimus

17.6.2021

MTK-Etelä-Pohjanmaa on kilpailuttanut työterveyspalvelut alueensa MYEL-vakuutetuille maatalousyrittäjille yhteistyössä Työterveyslaitoksen ja Melan kanssa. Puitesopimus työterveyspalveluista on solmittu Härmämedi Oy:n kanssa.
 

Härmämedi Oy

MTK-Etelä-Pohjanmaan ja Härmämedin puitesopimuksessa on ennaltaehkäisevä työterveyshuolto ytimessä

Härmämedi, Härmänmaan alueella toimivien yritysten ja yhteisöjen omistama työterveyshuolto, on aidosti paikallinen ja välittävä työterveyshuolto. Toimintamallimme perustuu tiiviiseen yhteistyöhön maanviljelijän kanssa. Räätälöidyt ja yhdessä edistettävät toimintasuunnitelmat ovat näkyvä osa toimintatapaamme.

Kesäkuun alussa allekirjoitettu puitesopimus MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen MYEL-vakuutetuille maatalousyrittäjille ja -yrityksille varmistaa valmiiksi neuvotellun sopimussisällön niin laadun kuin hintojen osalta.

Muistathan, että MYEL-vakuutetut viljelijät saavat MATA-maksuihin 20 % korvauksen, jos ovat liittyneet työterveyshuoltoon. Kun olet liittynyt työterveyshuoltoon ennen syyskuun loppua, saat jo seuraavalta kaudelta MATA-maksuihin 20 % korvauksen.

Viljelijät, joilla on päätoiminen tai sivutoiminen viljely ovat oikeutettuja maatalousyrittäjän työterveyshuoltoon. Sivutoimisenkin viljelijänkin kannattaa liittyä työterveyshuoltoon, sillä tällöin saa myös tämän MATA-alennuksen (MATA-maksut ovat tilakohtaisia). Tilakäynti tehdään ensimmäisen kerran silloin, kun työterveyshuoltoon on liitytty ja sen jälkeen 1-4 vuoden välein, tarpeista riippuen. Tilakäyntien välillä työolosuhteista keskustellaan terveystarkastuksissa.

MYEL-vakuutettu maatalousyrittäjä voi saada Kelan korvausta työterveyshuollon kustannuksista, kun työterveyshuollon kanssa on sovittu työkyvyn hallinnan, seurannan ja varhaisen tuen käytännöistä, toimenpiteistä, tehtävistä ja vastuista.

Lakisääteisen ennaltaehkäisevän työterveyshuollon lisäksi Härmämedissä on tarjolla myös sairaanhoitopalvelut, jos niin haluaa.

Arvopohjamme

1. Aito välittäminen
- Jatkuva yhtedenpito
- Työterveyshoitaja keskiössä
- Moniammatillinen tiimi

2. Ennakoiva osaaminen
- 50/50 ennaltaehkäisevä työ/sairaanhoito

3. Täsmälaatu
- Dynaamiset toimintasuunnitelmat
- Eri tason palaverikäytännöt

4. Vaikuttavuus
- Asiakasprofilointi
- Mittarit
- Raportointi

 

Härmämedi on lähiympäristönsä yritysten ja yhteisöjen omistama työterveyshuolto

Työterveyshuolto Härmämedi Oy:n omistajat ovat:
MSK Group Oy
Skaala IFN Oy
Lillbacka Powerco Oy
Veljekset Ala-Talkkari Oy
Pohjanmaan Osuuspankki
Härmän Kuntoutus Oy
Kauhavan Kaupunki

 

Tervetuloa mukaan asiakkaaksi.

Tutustu Härmämediin osoitteessa https://www.harmamedi.fi 

Palvelukokonaisuudesta sinulle kertoo lisää palveluesimiehemme työterveyshoitaja Tanja Saukko, tanja.saukko@harmamedi.fi tai p. 06 4831 800