Takaisin RTK- tukiasemien rakentamisen koulutusta Seinäjoella, Kauhavalla ja Kauhajoella/TÄYNNÄ

Ajankohtaista

RTK- tukiasemien rakentamisen koulutusta Seinäjoella, Kauhavalla ja Kauhajoella/TÄYNNÄ

23.02.2024

MTK-Etelä-Pohjanmaa on ollut aktiivisesti edistämässä mahdollisuutta rakentaa omatoimisesti tukiasema GPS-signaalin tarkentamiseen. Olemme tehneet yhteistyötä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa.

Sitova ilmoittautuminen laskutustietoineen 8.3.2024 mennessä.
Sitova ilmoittautuminen laskutustietoineen 8.3.2024 mennessä.

Työkoneiden, yleisimmin traktoreiden, ajo-opastuslaitteet ja automaattiohjaukset ovat yleistyneet vauhdilla viime vuosina. Automaattiohjauksen tarkkuus vaihtelee satelliittien lukumäärän ja sijainnin muuttuessa. Jos haluaa varmistaa alle puolen metrin tarkkuuden, tarvitsee normaalin GPS-sijainnin lisäksi tarkennussignaalin (RTK).

MTK-Etelä-Pohjanmaa on ollut aktiivisesti edistämässä mahdollisuutta rakentaa omatoimisesti tukiasema GPS-signaalin tarkentamiseen. Olemme tehneet yhteistyötä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa. Nyt tähän on saatavilla koulutusta!

RTK- tukiasemien rakentamisen koulutustilaisuudet järjestetään Seinäjoella, Kauhavalla ja Kauhajoella.

Tilaisuuksien järjestelyistä ja ilmoittautumisten koordinoinnista vastaa SeAmk. Alla heidän esittelynsä tilaisuuksista:

Koulutustilaisuuksissa rakennetaan ohjatusti tukiasema, jonka avulla paikannusignaalia voidaan lähettää AgOpenGPS:n avulla. Koulutus on ilmainen, mutta koulutuksessa rakennettavan RTK-tukiaseman komponenttien kustannus on 600 € + ALV 24 %. Jos osallistut koulutukseen, sitoudut maksamaan komponenttien hinnan. Komponentit tilataan ilmoittautuneille yhteistilauksena, jotta kaikilla osallistujilla on varmasti oikeat komponentit sekä mahdollisten alennusten saamiseksi toimittajilta. Lopullinen summa tarkistetaan alaspäin.

Sitova ilmoittautuminen laskutustietoineen tarvitaan 8.3.2024 mennessä täältä. KURSSI ON TÄYNNÄ!

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan komponentit. Komponenttien laskutus tapahtuu kevään 2024 aikana.

Hankkeen rahoittaa Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus.