Takaisin Mehiläisen Työterveysden puitesopimus

Tiedote

Mehiläisen Työterveysden puitesopimus

01.07.2024

Mehiläisen työterveys on luotettava kumppani maatalousyrittäjän työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Mehiläisessä maatalousyrittäjien työterveyspalveluita on saatavilla kattavasti ympäri Suomen. OmaMehiläinen-verkkopalveluun tai mobiilisovellukseen sisältyvällä Digiklinikalla saa helposti apua kaikkiin terveyshuoliin joka päivä, ympäri vuoden. 

Työterveyden ammattilaisemme tuntevat maatalouden altisteet ja niiden terveydelliset merkitykset.  Erityisesti maatalousyrittäjien alttius tuki- ja liikuntaelinsairauksille, työn sitovuus sekä henkinen kuormittavuus otetaan huomioon yhteistyön alusta asti.  

Koulutamme ja lisäämme henkilöstömme maataloustuntemusta jatkuvasti. Mehiläisessä toimivien maatalouden asiantuntijoiden osaaminen on työterveyshoitajien ja muiden ammattilaisten käytettävissä koko ajan. Maatalousalalle on luotu työterveystoimintaan omat lomakkeet ja ammattilaistemme käyttöön maatalouden tietopankit. Tilakäyntien hallinnointiin ja raportointiin käytämme Melan työterveyssovellusta. Lue lisää  

Mehiläinen on aktiivinen verkostoituja. Olemme Melan Välitä Viljelijästä -verkoston jäsen ja käytämme Melan ja Työterveyslaitoksen neuvontaa ja koulutusta pysyäksemme työterveyshuollon eturintamassa. Teemme jatkuvasti yhteistyötä myös muiden maataloutta lähellä olevien yritysten ja yhteisöjen kanssa. Kehitämme toimintaamme vuosittaisen, vain maatalousyrittäjille suunnatun asiakastyytyväisyyskyselyn avulla. 

 

Näin pyydät tarjouksen MTK-liittojen puitesopimuksesta 

  1. Avaa ja täytä tarjouspyyntölomake 

  1. Saat meiltä puhelun tai sähköpostin. Myynnin henkilöstö soittaa sinulle saatuaan tarjouspyyntösi, ja tarkistaa siihen liittyvät yksityiskohdat ensisijaisesti puhelimitse. Jos emme tavoita sinua puhelimitse, lähetämme sinulle sähköpostia. 

  1. Puhelimitse tai sähköpostitse saatujen tarkennusten jälkeen, lähetämme sinulle sähköpostitse tarjouksen. Saat tarjouksen kolmen (3) päivän kuluessa. 

Saat tarvittaessa yhteyden Mehiläisen myyntiin sähköpostitse myynti@mehilainen.fi tai soittamalla vaihteen numeroon 010 414 0112, josta puhelusi ohjataan myyntiin. 

 

Tervetuloa yhteistyökumppaniksi! 

Mehiläinen Työelämäpalvelut