Takaisin Edustaja MTK-Etelä-Pohjanmaan alueelta haussa MTK:n keskusliiton maaseutunuorten valiokuntaan!

Ajankohtaista

Edustaja MTK-Etelä-Pohjanmaan alueelta haussa MTK:n keskusliiton maaseutunuorten valiokuntaan!

10.05.2024

Paikkaan voi ilmoittautua alle 35-vuotias MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen MTK-yhdistyksen jäsen.

Haethan 2.8. mennessä!
Haethan 2.8. mennessä!

Jokaisen jäsenen mandaatti MTK:n keskusliiton maaseutunuorten valiokunnassa perustuu omaan alueeseen, ei esimerkiksi tuotantosuuntaan. Keskusliiton maaseutunuorten valiokunnan kausi on kolmivuotinen, samoin kuin muissakin luottamustehtävissä.

Valintoja tehdään kiertojärjestyksen mukaan siten, että yleensä valiokunnasta vaihtuu kaksi henkilöä kerralla. Kiertojärjestyksen perusteella uutta edustajaa vuonna 2025 alkavalle kaudelle haetaan MTK-Etelä-Pohjanmaan alueelta.

MTK-Etelä-Pohjanmaalla ja MTK-Keski-Pohjanmaalla on yhteinen edustajapaikka nuorten valiokunnassa keskusliitossa. Keski-Pohjanmaalta paikkaa on pitänyt Antti Tyynelä viimeiset kolme vuotta.

Antin paikka on auki 1.1.2025 alkaen, mutta Etelä-Pohjanmaan maaseutunuorten valiokunta valitsee hänelle seuraajan jo elokuussa hakijoiden joukosta. Sen vuoksi, ilmoittauduthan tällä lomakkeella pe 2.8. mennessä.

Paikkaan voi ilmoittautua alle 35-vuotias MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen MTK-yhdistyksen jäsen.

Maaseutunuorten keskusliiton valiokunta kokoustaa n. kuudesti vuodessa. Lisäksi edustaja saa paikan Etelä- ja Keski-Pohjanmaan maaseutunuorten valiokuntiin.

Mitä hyötyä on valiokunnan toimintaan osallistumisesta?

MTK:n maaseutunuorten valiokunta tarjoaa eturivin paikan alan edunvalvontaan osallistumiseen tai seuraamiseen. MTK:n lisäksi tutuksi tulevat sidosryhmäläiset ja mm. Brysselin byrokratia ja päätöskoneisto. Valiokunnan jäsenet hoitavat edustuksia eri tilaisuuksissa, ottavat kantaa MTK:n sisäisiin ja ulkoisiin asioihin sekä järjestävät omia edunvalvonnallisia tempauksia. Edunvalvonnan ja vaikuttamistyön lisäksi valiokunnasta jää paljon ystäviä ympäri Suomen, ja yhteishenki on taattu!
 

Keskusliiton maaseutunuorten valiokunnan yhteystiedot

Maaseutunuorten valiokunnan toiminnasta yleisesti 

Kysyttävää?

Antti Tyynelä
Keski-Pohjanmaa
040 016 1126
antti.tyynela(at)hotmail.fi