MTK-Etelä-Pohjanmaan jäsenedut

 

MTK-Etelä-Pohjanmaa on neuvotellut oman alueen jäsenilleen valtakunnallisten etujen lisäksi seuraavat maakunnalliset jäsenedut:

Hyvinvointi- ja kehittämispalvelut Hautamäki Training Oy:ltä
Hautamäki Training Oy tarjoaa asiakkailleen psykoterapia, työnohjaus ja valmennuspalveluja. MTK E-P:n jäsenetu palveluista on 10 %. Yrityksen palveluista Tunnelinjan palvelun voi varata edulla suoraan tunnelinjan linkin kautta. Vastaanotto on Seinäjoella yrityksen toimipisteessä ja osa tapaamisista voidaan toteuttaa etäyhteydellä.
Löydät lisätietoja Hautamäki Training Oy:n palveluista: hautamakitraining.fi

Oy Woikoski AB hitsaus- ym. kaasut ja kaasupullot
Woikoski on ainoa suomalainen kaasuyritys, joka tuottaa teollisia, lääkkeellisiä ja erikoiskaasuja. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat hitsauskoneet ja -tarvikkeet. MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenet saavat alennuksia eri kaasuista. Lisätietoja saa soittamalla numeroon 040 1662023, sähköpostitse asiakaspalvelu@woikoski.fi tai lähimmältä jälleenmyyjältä. Jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.woikoski.fi

Polttoöljy ja tarvikkeet E-P:n Koneyrittäjien EPK Markkinointi Oy:stä epkmarkkinointi.fi
MTK-Etelä-Pohjanmaan jäsenet saavat poltto- ja voiteluaineita sekä tarvikkeita (mm. suodattimet) jäsenetuhintaan. Polttoaineissa alennus koskee kesä- ja talvilaadun moottoripolttoöljyjä moottori- ja lämmityskäyttöön sekä kesä- ja talvilaadun dieseliä. Toimituskoko on vähintään 1000 litraa polttoöljyä ja 1500 litraa dieselöljyä. Päivän jäsenetuhinnan saa kysymällä suoraan EPK Markkinointi Oy:stä 0400 297 528 tai epk@epkmarkkinointi.fi. Tiedusteluja ja tilauksia tehdessä tulee esittää MTK:n jäsennumero.

Suonentiedon maatalousohjelmat www.suonentieto.fi
MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenet saavat 15 % alennuksen pysyvän käyttöoikeuden ohjelmistokokonaisuuden hinnasta (Maatalousneuvos tai Agrineuvos). Alennus ei koske vuokrasovelluksia, SaaS-palvelua (pilvipalvelu) eikä huoltosopimus- tai päivitysmaksuja. Jäsenyyden toteamiseksi on tilauksen yhteydessä annettava jäsentunnus. Tilaukset: 017 264 2642/myynti tai myynti@suonentieto.fi

NCH voitelu- ja puhdistusaineet
Tuubivaseliini K-Nate NLGI 1 ja 2-kalsiumsulfonaattirasva, myyntierän koko 24x440gr. 20 kg astiakoko myynnissä myös. Ever Bright (entinen Cavalier Super Plus) desinfioiva puhdistusaine, myyntierän koko 1x30 litraa tai 8x5 litraa. Toimitus kotiin hoituu Kiitolinjan kuljetuksella. Tilaukset piiriedustaja Jaakko Ristimäeltä 0400 988 530.

 

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen, maataloustuottajien liittoon tai metsänomistajien liittoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

 

Edut sukupolvenvaihdoksen tehneelle jäsenelle

 

LähiTapiola: Sammutin sukupolvenvaihdoksen tehneelle yrittäjälle. Sammutin toimitetaan tilalle maatalouden riskienhallinnan asiantuntijan tilakäynnillä. LähiTapiola ottaa yhteyttä suoraan tilalle.

Hankkija: 100 € alennuskoodi Hankkijan verkkokauppaan. Edellyttää rekisteröitymistä verkkokauppaan. Hankkija lähettää alennuskoodin yrittäjälle. Alennuskoodin voi käyttää minkä tahansa tilauksen yhteydessä. Alennus lasketaan tilauksen (ostoskorin) loppusummasta.

Valtra: Suomalaiset laadukkaat kesätyöhaalarit sukupolven tehneille yrittäjille. Valtra ottaa yhteyttä suoraan SPV:n tehneeseen yrittäjään.

Isku: 100 euron alennus yli 200 euron kertaostoksesta Iskun myymälässä. Isku lähettää etuun oikeuttavan lahjakortin sähköpostitse.

Toimi näin, kun olet tehnyt sukupolvenvaihdoksen tilalla:

  1. Ilmoita omalle MTK-yhdistyksellesi tehdystä sukupolvenvaihdoksesta. Samalla kuulet oman yhdistyksesi toiminnasta sekä jäseneduista ja -palveluista, joihin jäsenenä olet oikeutettu.
  2. Yhdistys päivittää tietosi oiva-jäsenpalveluportaaliin. Kun tiedot ovat oikein, pääset hyödyntämään jäsenetuja ja mm. lataamaan jäsenkortin jäsenpalveluportaalista.
  3. Yhdistyksen kautta menee tieto SPV-yhteistyökumppaneille LähiTapiolalle, Hankkijalle, Valtralle ja Iskulle.
  4. Odota LähiTapiolan, Hankkijan ja Valtran yhteydenottoa.