Jäsenetuja työhön ja vapaa-aikaan

 

MTK-Etelä-Pohjanmaa on neuvotellut oman alueen jäsenilleen valtakunnallisten etujen lisäksi seuraavat maakunnalliset jäsenedut:

Uusi jäsenetu Pelto-NFC

MTK-EP ja WellWorks Oy ovat tehneet jäsenetusopimuksen alueemme tuottajayhdistysten jäsenille tarjottavasta Pelto-NFC -palvelusta. Kyse on kännykällä toimivasta sovelluksesta, jolla on mahdollista tehdä peltolohkomuistiinpanoja ilman vihko- tai paperimerkintöjä. Kännykkään ladattava ohjelma käyttää moderneissa kännyköissä olevaa lähilukutekniikkaa (NFC). Vastaava tekniikka on käytössä mm. kännykällä tai pankkikortilla tapahtuvassa lähimaksamisessa.

Peltolohkot merkitään lähilukutarralla esimerkiksi aurauskeppiin, ja kun lohkolla käydään tekemässä viljelytoimenpiteitä, lukemalla lähilukutarra kännykkään päästään tekemään lohkoa koskevia viljelymuistiinpanoja. Ohjelma on helppokäyttöinen ja aina mukana, kun kännykkäkin. NFC-tekniikalla voidaan merkitä myös esimerkiksi viljasiiloja, seurata työaikoja jne. Tarkemmin palvelun ominaisuuksiin voi tutustua osoitteessa http://wellworks.fi/nfc-palvelut/mtk-ep/

MTK-EP:n jäsenetuhinta on 299 €/vuosi (alv 0 %). Normaalihinta vuoden sopimuksella on 365 €/vuosi (alv 0 %). Jäsenedun saa käyttöön ilmoittamalla tilaamisen yhteydessä MTK:n jäsennumeron.

Oy Woikoski AB hitsaus- ym. kaasut ja kaasupullot

Woikoski on ainoa suomalainen kaasuyritys, joka tuottaa teollisia, lääkkeellisiä ja erikoiskaasuja. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat hitsauskoneet ja -tarvikkeet. MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenet saavat alennuksia eri kaasuista. Lisätietoja saa soittamalla numeroon 017 570 2600, sähköpostitse tai lähimmältä jälleenmyyjältä. Jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.woikoski.fi

Polttoöljy ja tarvikkeet E-P:n Koneyrittäjien EPK Markkinointi Oy:stä

MTK-Etelä-Pohjanmaan jäsenet saavat poltto- ja voiteluaineita sekä tarvikkeita (mm. suodattimet) jäsenetuhintaan. Polttoaineissa alennus koskee kesä- ja talvilaadun moottoripolttoöljyjä moottori- ja lämmityskäyttöön sekä kesä- ja talvilaadun dieseliä. Toimituskoko on vähintään 1000 litraa polttoöljyä ja 1500 litraa dieselöljyä. Päivän jäsenetuhinnan saa kysymällä suoraan EPK Markkinointi Oy:stä 0400 297 528 tai epk@epkmarkkinointi.fi. Tiedusteluja ja tilauksia tehdessä tulee esittää MTK:n jäsennumero.

Aktiivi-ohjelmat maaseutuyrittäjille ja pk-yrityksille

MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenet saavat alennusta ylihärmäläisen Datatech Oy:n Aktiivi-ohjelmista. Alennus on 50 % OVH ostohinnoista. Aktiivi W kirjanpito-ohjelma sopii erityisesti maanviljelijöiden ja metsänomistajien tarpeisiin helpottaen tilan talouden suunnittelua. Aktiivi PeltoW on monipuolinen EU-ympäristötuen huomioiva viljelysuunnitteluohjelma. Lisätietoja ohjelmista löytyy osoitteesta www.datatech.fi. Tiedustelut ja tilaukset Datatech Oy, puh. 044 550 1431 tai hannes.makipernaa@datatech.fi. Netin kautta tilatessa muista lisätä koodikenttään MTK-E-P.

Suonentiedon maatalousohjelmat

MTK-Etelä-Pohjanmaan jäsenet saavat 15 % alennuksen pysyvän käyttöoikeuden ohjelmistokokonaisuuden hinnasta (Maatalousneuvos ja Agrineuvos). Alennus ei koske vuokrasovelluksia, SaaS-palvelua eikä huoltosopimus- tai päivitysmaksuja. Tilauksen yhteydessä on mainittava jäsennumero. Lisätiedot Susanna Hämäläiseltä puh. 044 700 5206 tai susanna.hamalainen@suonentieto.fi tai sosoitteesta myynti@suonentieto.fi. Tilaukset numerosta 017 264 2642.

NCH voitelu- ja puhdistusaineet

Tuubivaseliini K-Nate NLGI 1 ja 2- kalsiumsulfonaattirasva, myyntierän koko 24x440gr. Uusi 20 kg astiakoko myynnissä myös. Ever Bright (ennemmin Cavalier Super Plus) desinfioiva puhdistusaine, myyntierän koko 1x30 litraa ja 8x5 litraa. Toimitus kotiin Kiitolinjan kuljetuksella. Tilaukset piiriedustaja Jaakko Ristimäeltä 0400 988 530. Lisätietoja tuotteista osoitteesta www.ncheurope.com 

 

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?
 

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen, maataloustuottajien liittoon tai metsänomistajien liittoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).