Jäsenetuja työhön ja vapaa-aikaan

 

MTK-Etelä-Pohjanmaa on neuvotellut oman alueen jäsenilleen valtakunnallisten etujen lisäksi seuraavat maakunnalliset jäsenedut:

Hyvinvointi- ja kehittämispalvelut Hautamäki Training Oy:ltä
Hautamäki Training Oy tarjoaa asiakkailleen psykoterapia, työnohjaus ja valmennuspalveluja. MTK E-P:n jäsenetu palveluista on 10 %. Yrityksen palveluista Tunnelinjan palvelun voi varata edulla suoraan seuraavan linkin kautta: vello.fi/hautamaki-training-oy-tunnelinja/segment/700350b6
Löydät lisätietoja Hautamäki Training Oy:n palveluista: www.hautamakitraining.fi

Oy Woikoski AB hitsaus- ym. kaasut ja kaasupullot
Woikoski on ainoa suomalainen kaasuyritys, joka tuottaa teollisia, lääkkeellisiä ja erikoiskaasuja. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluvat hitsauskoneet ja -tarvikkeet. MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenet saavat alennuksia eri kaasuista. Lisätietoja saa soittamalla numeroon 040 1662023, sähköpostitse asiakaspalvelu@woikoski.fi tai lähimmältä jälleenmyyjältä. Jälleenmyyjät löytyvät osoitteesta www.woikoski.fi

Polttoöljy ja tarvikkeet E-P:n Koneyrittäjien EPK Markkinointi Oy:stä epkmarkkinointi.fi
MTK-Etelä-Pohjanmaan jäsenet saavat poltto- ja voiteluaineita sekä tarvikkeita (mm. suodattimet) jäsenetuhintaan. Polttoaineissa alennus koskee kesä- ja talvilaadun moottoripolttoöljyjä moottori- ja lämmityskäyttöön sekä kesä- ja talvilaadun dieseliä. Toimituskoko on vähintään 1000 litraa polttoöljyä ja 1500 litraa dieselöljyä. Päivän jäsenetuhinnan saa kysymällä suoraan EPK Markkinointi Oy:stä 0400 297 528 tai epk@epkmarkkinointi.fi. Tiedusteluja ja tilauksia tehdessä tulee esittää MTK:n jäsennumero.

Aktiivi-ohjelmat maaseutuyrittäjille ja pk-yrityksille 
MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenet saavat alennusta ylihärmäläisen Datatech Oy:n Aktiivi-ohjelmista. Alennus on 50 % ovh-ostohinnoista. Aktiivi W -kirjanpito-ohjelma sopii erityisesti maanviljelijöiden ja metsänomistajien tarpeisiin helpottaen tilan talouden suunnittelua. Aktiivi PeltoW on monipuolinen EU-ympäristötuen huomioiva viljelysuunnitteluohjelma. Lisätietoja ohjelmista löytyy osoitteesta www.datatech.fi Tiedustelut ja tilaukset Datatech Oy, puh. 044 550 1431 tai hannes.makipernaa@datatech.fi. Netin kautta tilatessa muista lisätä koodikenttään MTK-E-P.

Suonentiedon maatalousohjelmat www.suonentieto.fi
MTK-Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenet saavat 15 % alennuksen pysyvän käyttöoikeuden ohjelmistokokonaisuuden hinnasta (Maatalousneuvos tai Agrineuvos). Alennus ei koske vuokrasovelluksia, SaaS-palvelua (pilvipalvelu) eikä huoltosopimus- tai päivitysmaksuja. Jäsenyyden toteamiseksi on tilauksen yhteydessä annettava jäsentunnus. Tilaukset: 017 264 2642/myynti. Lisätietoja: Susanna Hämäläinen 044 700 5206, susanna.hamalainen@suonentieto.fi tai myynti@suonentieto.fi

NCH voitelu- ja puhdistusaineet
Tuubivaseliini K-Nate NLGI 1 ja 2-kalsiumsulfonaattirasva, myyntierän koko 24x440gr. 20 kg astiakoko myynnissä myös. Ever Bright (entinen Cavalier Super Plus) desinfioiva puhdistusaine, myyntierän koko 1x30 litraa tai 8x5 litraa. Toimitus kotiin hoituu Kiitolinjan kuljetuksella. Tilaukset piiriedustaja Jaakko Ristimäeltä 0400 988 530.

 

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?
 

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmiä hyödyntäen. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen, maataloustuottajien liittoon tai metsänomistajien liittoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).