Sisältöjulkaisija

angle-left null Tuottajayhdistysten sihteerien koulutus 12.6.

Tiedote

Tuottajayhdistysten sihteerien koulutus 12.6.

6.5.2019

Kesällä 12.6. järjestetään sihteerien kesätapaaminen, jossa ohjelmassa on uusien nettisivujen päivitys, yhdistyksen Facebook-sivujen käyttö sekä tulo- ja jäsenrekisteri. Alla tarkempaa infoa illasta.

Sihteerien koulutus ajankohtaisista aiheista sekä illanistujaiset

  • Klo 17:30 alkaen käydään läpi sihteerien kanssa ajankohtaisia aiheita: uusien nettisivujen päivittäminen, Facebookin käyttö tiedotuksessa ja uusien sivujen tukena sekä tulo- ja jäsenrekisteriasiaa. Kouluttajina Heidi Siivonen MSL:ltä ja Anna-Liisa Knuuti MTK:lta.
  • Klo 19:30 alkaen ohjelmassa on saunomista, grillailua ja mukavaa yhdessäoloa!

Jos et pääse heti puoli kuudeksi paikalle, niin saavu paikalle, kun ehdit.

Ilmoittautumislinkki löytyy täältä: https://www.lyyti.in/sihteerien_kesatapaaminen

Valmennuksen tavoitteena on piristää MTK-yhdistysten viestintää ja tehdä yhdistysten tekemää arvokasta paikallista työtä näkyväksi. Valmennuksessa opitaan päivittämään MTK-yhdistysten uusia www-sivuja. Valmennuksessa on mahdollista tehdä tai kehittää MTK-yhdistyksen Facebook-sivuja ja tuottaa sen kautta sisältöä www-sivuilla.

Osallistujilla tulisi olla mukana oma kannettava tietokone. Näin illan aikana on mahdollista saada yhdistyksen nettisivut ja Facebook-sivut kerrasta kuosiin! Valmennukseen osallistuvalla henkilöllä tulee olla käyttäjäoikeus yhdistyksen www-sivuille sekä mahdolliseen Facebook-sivuun. Lisäksi mukaan kannattaa varata tiedot yhdistyksen tulevasta toiminnasta (esim. tapahtuma, jonka voi jo sivuille päivittää), kuvia yhdistyksen toiminnasta tai muita maa- ja metsätalousaiheisia kuvia sähköisessä muodossa (USB-tikku tai puhelin).

Sihteerien kesätapaaminen on tarkoitettu kaikille yhdistysten sihteereille, jäsenrekisterien hoitajille, nettisivujen ja Facebook-sivujen päivittäjille sekä aiheesta kiinnostuneille. Tavoitteena on, että joka yhdistyksestä olisi joku paikalla. Tervetuloa!