Takaisin Omistatko Apetit Oyj:n osakkeita?

Ajankohtaista

Omistatko Apetit Oyj:n osakkeita?

17.03.2023

Arvoisa Apetit Oyj:n osakkeenomistaja

 

Apetit Oyj on monialainen kotimainen elintarviketalouden toimija. Tuottajataustaisille osakkeenomistajille on tärkeää, että yhtiö jatkaa kotimaisten raaka-aineiden jalostamista ja siihen liittyvää tuotekehitystä.

Kattava edustus yhtiön päätöksentekoelimissä antaa parhaat mahdollisuudet vaikuttaa yrityksen toimintapolitiikkaan ja varmistaa muutenkin yhtiön pysyminen kotimaisessa omistuksessa.

MTK-Etelä-Pohjanmaa on edustanut alueensa osakkeenomistajia yhtiökokouksissa valtakirjojen kautta. Valtakirjoja on tälläkin hetkellä voimassa eri henkilöltä ja yhteisöiltä, mutta pyydämme myös Teidät  mukaan vaikuttamaan. Voimassa olevatkin valtakirjat olisi myös hyvä päivittää.

 

Seuraava Apetit Oyj:n yhtiökokous pidetään 13.4.2023. Etukäteisilmoittautuminen yhtiökokoukseen on käynnistynyt ja päättyy 5.4.2023.

 

Tiedossa on, että eräät Apetit Oyj:n ns. sijoittajatahot ovat  tehneet yhtiökokoukselle ennakkoesityksen, jonka  mukaan maakuntien vaikutusvaltaa yhtiössä kavennetaan huomattavasti. He ehdottavat yhtiön  hallintoneuvostoon viittä uutta henkilöä, jotka edustavat pääkaupunkiseudun tahoja/yrityksiä tuottajataustaisten henkilöiden tilalle.

 

Yhtiökokoukseen paikalle  tulo on yksi tapa vaikuttaa asiassa. Toiseksi paras keino on antaa valtakirja MTK-Etelä-Pohjanmaalle.      

Lataa valtakirja tästä.

Pyydämme Teitä palauttamaan valtakirjalomakkeen täytettynä oheisessa palautuskuoressa ensi tilassa. Varmistaaksemme vaikutusmahdollisuuden tämän kevään kokoukseen, voitte lähettää allekirjoitetun valtakirjan sähköpostilla kirjeen lisäksi seija.vierula@mtk.fi

Valtakirjan antaminen ei estä osallistumista ja äänivallan käyttämistä yhtiökokouksissa silloin, kun se Teille osakkeenomistajana sopii. Valtakirjan antaminen ei luonnollisestikaan rajoita tai siirrä millään tavalla muita oikeuksianne osakkeenomistajana.

 

Lisätietoja tarvittaessa puh.  040 1766 680 Ari Perälä

 

 

Täyttäkää valtakirjaan huolellisesti kaikki  tiedot ja allekirjoitus.

Perikuntien osalta on joko kaikkien osakkaiden tai osakkaiden
 valtuuttaman henkilön allekirjoitettava valtakirja. Jätä valtakirja postin kuljetettavaksi mahdollisimman pian!

                

 

 

Palauta valtakirja täytettynä allekirjoituksineen sähköpostilla seija.vierula@mtk.fi tai liiton toimistolle
MTK-Etelä-Pohjanmaa ry, Huhtalantie 2 60220 Seinäjoki