Sisältöjulkaisija

angle-left null Maaseutunuorten johtokuntapaikka

Tiedote

Maaseutunuorten johtokuntapaikka

12.9.2019

Hei Sinä maatalouden, maaseudun ja maaseutunuorten asioista kiinnostunut nuori! Nyt aukeaa mitä erinomaisin tilaisuus lurkata MTK-Etelä-Pohjanmaan liiton toimintaan, sillä vuoden vaihteessa aukeaa maaseutunuorten paikka MTK-Etelä-Pohjanmaan johtokunnassa.

Tänä syksynä maaseutunuoret valitsevat keskuudestaan henkilön liiton johtokuntaan vuosiksi 2020–2022. Johtokuntapaikalla pääsee mukaan MTK-liiton keskeisiin edunvalvontatoimiin. Johtokunnan kokouksia on talvikaudella noin kerran kuussa ja lisäksi tulee muutamia valiokuntapaikkoja sekä sidosryhmätapaamisia ja retkiä.

Olisi hienoa, jos valittava henkilö on kiinnostunut maaseudun kehittämisestä, eri tuotantosuuntien hyvinvoinnista ja koko MTK-järjestöstä sekä liiton arjen juoksevista asioista. Jokainen tuo johtokuntaan tietysti oman tuotannonalansa osaamisen. Ja koska kyseessä on maaseutunuorten mandaatti, on erityisesti nuorten näkemysten ja ajatusten esiin tuominen tärkeää.

Johtokuntapaikka tulee varmasti tarjoamaan valitulle henkilölle paljon mielenkiintoisia kohtaamisia ja asioita! Kolmen vuoden aikana tulee oppimaan paljon uutta, josta on hyötyä itselle ja toivottavasti myös muille.

Valittavan tulee olla alle 35-vuotias 1.1.2020. Ehdolle voi asettua jokainen alle 35-vuotias jäsen. Viekää tietoa eteenpäin ja houkutelkaa kiinnostuneita mukaan ehdolle. Valinta tapahtuu äänestyksellä tulevassa syksyn maaseutunuorten illassa, jonka ajankohta tarkentuu lähiaikoina.

Seuraava maaseutunuorten edustaja voit olla juuri sinä. Tai ellet itse ole kiinnostunut paikasta, mutta tiedät jonkun, joka voisi olla mainio ehdokas, kannusta kaveri mukaan näköalapaikalle!

Lisätietoa johtokuntapaikasta: Hanna Helander (040 5688 642 / hanna.helander@mtk.fi) tai Sanna Ojala (040 3525 115 / sanna.ojala@mtk.fi).