Sisältöjulkaisija

angle-left null Liikunnasta iloa!

Ajankohtaista

Liikunnasta iloa!

13.8.2019

Varavoimaa Farmarille II - hanke on mukana järjestämässä yhdessä kansalaisopistojen kanssa liikunnallisia hyvinvointikursseja. Kurssit soveltuvat hyvin maatalousyrittäjille. Kursseja alkaa syksyn aikana Kurikan ja Kauhajoen kansalaisopistoissa.

Tule mukaan tutustumaan erilaisiin liikuntamuotoihin saman henkisessä seurassa!
Ilmoittautuminen kursseille on avoinna nyt.

Löydä liikunnasta virtaa työelämään -kurssi Kurikan kansalaisopistossa

Kurssilla tutustutaan erilaisiin liikuntalajeihin, vaikkapa kahvakuulasta vesiliikuntaan, mikä ryhmää sitten kiinnostaakaan - lajit ryhmä valitsee itse. Venyttely ja rentoutuminen ovat osa kurssia, lyhyesti tutustutaan myös hyvän ruoan ja levon merkitykseen hyvinvoinnille. Tällä kurssilla liikutaan päiväaikaan, kurssi soveltuu hyvin maatalousyrittäjille.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasti linkistä:
https://www.opistopalvelut.fi/kurikka/course.php?l=fi&t=170


Hyvinvointia maatalousyrittäjille -kurssi Kauhajoen kansalaisopistossa

Hyvinvointia ja voimavaroja maatalousyrittäjän arkeen. Kurssilla tutustutaan ohjatusti erilaisiin liikuntamuotoihin, sekä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Kurssin sisältö suunnitellaan yhdessä osallitujien kesken sen pohjalta millaisia toiveita ja tavoitteita osallistujilla on liikunnan suhteen; mikä tuntuu mielekkäältä, innostavalta ja tarpeelliselta. Kurssilla liikutaan päiväaikaan.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä:
https://www.opistopalvelut.fi/kauhajoki/course.php?l=fi&t=3666