Sisältöjulkaisija

angle-left null Hyvinvointikartoituksella hyvinvointimatkalle

Tiedote

Hyvinvointikartoituksella hyvinvointimatkalle

18.6.2019

Osallistu hyvinvointikartoitukseen ja voita hyvinvointimatka

Varavoimaa Farmarille II -hanke toteuttaa hyvinvointikartoituksia lähivuosina investoineille tai sukupolvenvaihdoksen tehneille tiloille. Kartoitus sisältää lyhyen henkilökohtaisen kyselyn ja keskustelun hanketyöntekijän kanssa. Miten menee? Mitkä asiat voisivat olla paremmin? Mihin toivotaan muutosta tai apua? Tavoitteena on yhdessä pohtia oman elämän voimavaroja, vahvuuksia ja asioita, joihin kaivataan tukea, sekä löytää itselle sopivia keinoja oman hyvinvoinnin tukemiseen. Hyvinvointikartoitus kannustaa varautumaan mahdollisiin ongelmiin ja muutostilanteisiin, sekä tuo esille tietoa hyvinvoinnista ja auttavista tahoista.

Hyvinvointikartoitusten yleisenä tavoitteena on selvittää muutoksen kokeneiden tilojen tilannetta hyvinvoinnin, jaksamisen ja näihin vaikuttavan taloustilanteen suhteen sekä tuoda tietoa kaivattavista muutoksista ja siitä, miten tuottajajärjestö voisi olla avuksi. Kartoitukset toteutetaan pääsääntöisesti ensi talvena.

Ilmoittaudu mukaan hyvinvointikartoitukseen 31.8.2019 mennessä ja olet mukana Matkavekan 400 € arvoisen matkalahjakortin arvonnassa!

Hanketyöntekijä

Raisa Leppänen

p. 040 195 1210

raisa.leppanen@mtk.fi