null Edunvalvonnan näköalapaikka tarjolla maaseutunuorelle!

Uutinen

Edunvalvonnan näköalapaikka tarjolla maaseutunuorelle!

6.9.2022

Hei Sinä maa- ja metsätalouden, maaseudun ja maaseutunuorten asioista kiinnostunut nuori!

Nyt aukeaa mitä erinomaisin tilaisuus päästä mukaan MTK-Etelä-Pohjanmaan toimintaan, sillä vuoden vaihteessa aukeaa maaseutunuorten paikka MTK-Etelä-Pohjanmaan johtokunnassa. 

Tänä syksynä maaseutunuoret valitsevat keskuudestaan henkilön liiton johtokuntaan vuosiksi 2023–2025. Johtokuntapaikalla pääsee mukaan MTK-liiton keskeisiin edunvalvontatoimiin. Johtokunnan kokouksia on talvikaudella noin kerran kuussa, ja lisäksi tulee muutamia valiokuntapaikkoja sekä sidosryhmätapaamisia ja retkiä.

Olisi hienoa, jos valittava henkilö on kiinnostunut maaseudun kehittämisestä, eri tuotantosuuntien hyvinvoinnista ja koko MTK-järjestöstä sekä liiton arjen juoksevista asioista. Jokainen tuo johtokuntaan tietysti oman osaamisen. Ja koska kyseessä on maaseutunuorten mandaatti, on erityisesti nuorten näkemysten ja ajatusten esiin tuominen tärkeää.

Johtokuntapaikka tulee varmasti tarjoamaan valitulle henkilölle paljon mielenkiintoisia kohtaamisia ja asioita! Kolmen vuoden aikana tulee oppimaan paljon uutta, josta on hyötyä itselle ja toivottavasti myös muille.

Valittavan tulee olla alle 35-vuotias 1.1.2023. Ehdolle voi asettua jokainen alle 35-vuotias jäsen. Viekää tietoa eteenpäin ja houkutelkaa kiinnostuneita mukaan ehdolle. Valinta tapahtuu äänestyksellä tulevassa syksyn maaseutunuorten illassa, jonka ajankohta tarkentuu lähiaikoina.

Seuraava maaseutunuorten edustaja voit olla juuri sinä. Tai ellet itse ole kiinnostunut paikasta, mutta tiedät jonkun, joka voisi olla mainio ehdokas, kannusta kaveri mukaan näköalapaikalle! 

Lisätietoa johtokuntapaikasta: Sanna Ojala, p. 040 5688 642 tai sanna.ojala@mtk.fi.